Yin yoga - Arnbjerg Pavillonen
Kom med til

Efterårets Yinpower treat

”Kristine hvad laver du dog derovre i det mørke Jylland?” spurgte en tidligere kollega mig. Hun er født og opvokset i Varde og hvor er det så mere naturligt at lægge mit næste Yin yoga Treat? I Varde selvfølgelig.
Jeg plejer mest at køre udenom byen forbi en Q8 tank i et kryds og en Rema1000 i det næste kryds og så rammer jeg den jyske vestkyst. Nå men nu dukkede der så en pavillion op i mit nyhedsfeed på Facebook. En af de sådan helt gamle slags omgivet af grøn beplantning. Wauu skrev jeg til Annemette og Casper, sikke et fantastisk sted I har. Kom ned og kig. Det er helt ny-istandsat omgivet af en vidunderlig park med høje træer som derhjemme ved Grøndalsparken og indenfor er der sildebensparket som i yogasalen på Frederiksberg, hvor jeg underviste i 5 år. Det er bare så smukt deres Arnbjerg pavillion med restaurant Gro med fokus på lokale råvare og økologi. Og så er kokkens mor vegetar så Casper har lovet at have fokus på det plantebaseret med lidt røræg til morgenmad og lidt fisk til aften, – han tiggede næsten så jeg gav mig.
Det hele lover så godt. Jeg kørte i hvert fald hjem med en følelse af opmuntring og lettere lykkelig over du kan opleve stedet med mig allerede i oktober der hvor efterårsfarverne er smukkest og det er tid til at samle foråd til vinteren. Det er lige som et Yin yoga treat skal være. Nogle dage hvor du fylder dig med næring helt ind til kernen godt rustet til vinterens komme.
Omdrejningspunktet er og bliver din kerne med sammenhæng mellem krop og sind. Ruste dig til vinterens højtider, vejrlig og det uvisse livet også byder på. Det bliver med udgangspunkt i øvelser der styrker din robusthed, velvære og sundhed.
Ifølge kineserne passer alle naturlige forekomster sammen. Både mennesker, dyr, planter og årstiden. Tanken bag er, at elementerne ernærer hinanden og på den måde er afhængige af hinanden. På samme måde er organernes funktioner afhængige af hinanden. Er der en ubalance ét sted, vil dette forplante sig videre og skabe ubalancer andre steder. Som udgangspunkt kan man sige, at er der for meget energi ét sted, er der for lidt et andet sted. Det er noget af det du får med hjem. Mere balance organerne imellem og øvelser med hverdagstips du kan trække på her og der efterfølgende.
Torsdag 20 okt

Check in fra kl 14
Kl 15 velkomst med snack/te
Kl 1630-1830 Yinpower på måtten
Kl 1845-2030 middag
Egen tid
 
Fredag 21 okt

Kl 0710-0730 citron eliksir i stilhed
Kl 0730-0930 Yinpower på måtten
Kl 0930-1100 Brunch
Egen tid
Kl 1500-1615 Oplæg v. Kristine sammen med snack/te
1630-1830 Yinpower på måtten
1845-2030 middag
Egen tid
 
 
 
Lørdag 22 okt

Kl 0710-0730 citron eliksir i stilhed
Kl 0730-0930 Yinpower på måtten
Kl 0930-1100 Brunch
Tak for denne gang
 
Pris 5100 kr pr pers
 

Ved tilmelding betales hele beløbet. Opholdet kan annulleres uden beregning indtil 30. september 2022. Eget betalt gebyr refunderes ikke.
Afbestilling herefter vil ikke medføre refusion af indbetalt beløb, men du kan naturligvis give din plads videre til en anden.
Også hvis du vil give det i gave til Manden i dit liv – din far, bror, ven, kæreste, kammerat, søn, fætter – ja eller hende M/K velkomne
Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på info@yinpower.dk