Konference nær Esbjerg – Hold din konference eller møde hos os

Vi sørger for rammer og forplejning

Møde- og konferencelokaler nær Esbjerg

Vores lokaler er udstyret med alt, hvad du skal bruge af professionelt AV-udstyr, blokke og kuglepinde, som er inkluderet i alle mødepakker.

Med Arnbjergparken lige udenfor døren er der rig mulighed for at strække benene, lave walk and talks, teambuilding-øvelser eller bare lige få renset tankerne.

Vi tilbyder forskellige døgnkurser inklusiv overnatning samt dagsmøder. Du kan se alle vores pakker nedenfor.

Hold din konference hos Arnbjerg Pavillonen

Arnbjerg Pavillonen har en perfekt lokation til afholdelse af både konferencer og møder. Derudover har vi rammerne til at opfylde ethvert ønske og behov, du måtte have. Fleksible mødefaciliteter, en central beliggenhed, smukke omgivelser og restaurant- og overnatningsmuligheder.

Fleksible mødelokaler til din konference nær Esbjerg

Vi har en bred vifte af møde- og konferencelokaler. Vi har dem, der passer til de små og intime møder, dem til bestyrelsesmødet og dem til den årlige firmajulefrokost – vi har lige dét konferencelokale, du står og mangler.

Vores lokaler kan indrettes og tilpasses, så de opfylder dine krav. Det kan være, du skal bruge et lokale, hvor borde og stole er sat i hesteskosformat. Måske skal du bruge en biografopstilling til den årlige generalforsamling. Eller måske en klynge/skolebordsopstilling, hvor der er plads til din virksomheds teambuilding-dag? Uanset hvad du måtte have af ønsker, står vi klar med notesblokken for at hjælpe dig på vej mod den bedst mulige konference eller det bedste møde.

Teknik og AV-udstyr

Det er ikke mange møder eller konferencer, der løber af stablen uden en eller anden form for digital præsentation. Vi har udstyret samtlige af vores møde- og konferencelokaler med moderne teknologi- og AV-udstyr, der gør det nemt at inddrage teknikken undervejs dit møde eller din konference.

Skulle du have specifikke forespørgsler eller tvivl, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller læse nærmere i vores konferencefolder

Central beliggenhed - Konferencelokaler nær Esbjerg

Arnbjerg Pavillonen er placeret i skønne Varde med Arnbjergparken liggende et stenkast derfra. Bogstaveligt talt. Arnbjergparkens flotte, grønne områder ligger i Arnbjerg Pavillonens baghave og kan tilgås under møder såvel som konferencer, hvis der er brug for et hurtigt break.

Derudover er det nemt at tilgå vores hotel og faciliteter. Både hvad angår motorvej, bus- og togforbindelser. Det er med andre ord let at besøge os, uanset om du besøger os via bil, tog eller noget helt tredje.

Konference med overnatning

Kommer du/I langvejs fra, er det muligt at kombinere mødet eller konferencen med en overnatning i et af vores nyrenoverede hotelværelser. Vi har sammensat vores mødepakker, så du kan vælge lige den sammensætning af konference, spisning og overnatning, der passer dig og den konference, du skal deltage i eller planlægge.

En konference med overnatning passer især dig, der kommer udenbys fra og ønsker den komplette og mest luksuriøse oplevelse. 

Hør nærmere om vores konferencelokaler

Hør nærmere om vores konferencelokaler

Er du i tvivl om, hvorledes vi kan tilpasse vores møde- eller konferencelokaler til dig, hvor mange siddepladser vi kan diske op med, eller hvordan vi håndterer maden til konferencen, kan du kontakte os på hhv. tlf. 75 21 11 00, e-mail arnbjerg@arnbjerg.dk eller via vores kontaktformular.

Polyfonen (<500 mennesker)

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Foyeren (<50 mennesker)

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Pavilionnen (<120 mennesker)

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Minibystuen (<30 mennesker)

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor