Weekendophold Varde - Book romantisk weekendophold i Jylland

Med ankomst fredag eller lørdag

Nyd et romantisk weekendophold  på vores hotel i Jylland

Mærk den naturlige ro og hjertevarme stemning på hotellet, allerede når I tjekker ind på dette romantiske weekendophold i Jylland.

Nyd veltillavet mad med fokus på lokale råvarer og bæredygtighed, og vågn op i vores nyrenoverede lyse, venlige værelser.

Her er der plads til langsommelighed, at nyde avisen og en lækker morgenbuffet. Den omkringliggende natur giver gode muligheder for at udforske naturskatte i nærheden.

Er I på udkig efter et hotel i Jylland, hvor I kan tage på et afslappende og romantisk weekendophold, byder Arnbjerg Pavillonen jer velkommen med åbne arme.

Vores weekendophold inkluderer

Overnatning i et af vores hyggelige værelser

Indtjekning efterfulgt af kaffe og kage i vores skønne lounge

3-retters menu i restaurant GRO

Stå op til en lækker morgenbuffet 

Priser for datoer i 2024

Enkeltværelse 1.735,- 

Dobbeltværelse 1.265,- 

Superior værelse 1.365,- 

Suite 1.565,- 

Alle priser er per person

Et romantisk weekendophold i Jylland væk fra hverdagen

Få ladet batterierne op

Lad hverdagen fortone sig, for at give plads til roen og nærværet. På vores hotel er der plads til langsommelighed og mulighed for at få ladet batterierne op i hyggelige og hjemlige omgivelser. Naturen inviteres ind gennem de store panoramavinduer på alle værelser og hotellets beliggenhed giver let adgang til smukke naturoplevelser i nærområdet. Dette er det perfekte sted for et romantisk weekendophold i Jylland i hinandens selskab. 

Bliv fyldt op på oplevelser

Kulturelle oplevelser for enhver smag

Hotellets beliggenhed giver vores gæster rig mulighed for at udforske områdets naturskatte eller besøge museer og gallerier i Varde.

Med afgang fra hotellet er det muligt at opleve den unikke natur ved vadehavet, Unescos verdensarv, Tirpitz, Ribe og på Fanø eller man kan prøve en af de mange golfbaner, som ligger indenfor kort afstand. Kom udenfor og nyd den smukke natur på dette romantiske weekendophold i Jylland.

Det praktiske

Morgenmaden serveres og nydes i Restaurant GRO.

Mandag – Fredag 06.30 – 09.30

Lørdag, søndag og helligdage 08.00 – 10.00

Der er mulighed for indtjekning fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og udtjekning skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen, medmindre andet er aftalt med receptionen.

Der er masser af offentlige parkeringspladser ved hotellet, som er gratis at benytte.

Hotellet har High Speed internet på alle værelser, fællesområder og i restauranten.

Der er mulighed for gratis afbestilling indtil kl. 12.00 på ankomstdagen.

Hotellet er røgfrit, det vil sige, at der kun er mulighed for at ryge på vores udendørsarealer.

 

Alle værelser er røgfrie. Vi gør opmærksom på, at hvis dette ikke overholdes, koster det 1.500,- for lukning af værelset samt ekstra rengøring. Vi håber på jeres forståelse og henviser til udendørsarealerne.

Hos Arnbjerg Pavillonen har vi ét godkendt handicaptoilet, ét handicapvenligt toilet og ét handicapvenligt værelse.

Det er muligt at medbringe hund på udvalgte værelser, hvilket koster 200,- per nat. Kontakt venligst receptionen for nærmere information.