Tag på ophold i naturskønne omgivelser - Arnbjerg Pavillonen
Udforsk vores opholdspakker

Tag på ophold i naturskønne omgivelser

Det bedste, vi ved, er at have gæster. Derfor har vi lavet nogle helt særlige oplevelser og lidt forkælelse til dig. Tag væk et par dage sammen med en du holder af – langt væk fra hverdagen og helt tæt på naturen.

Der findes ikke bedre undskyldning for at pakke kufferten og komme afsted!

Miniferie

Tag på en lille 3-dages ferie med tid til nærvær og langsommelighed. Lad hotellets hyggelige og familiære stemning skabe rammerne for jeres miniferie.

 

Med ankomst søndag, mandag eller tirsdag, får du hele 3 nætter, to-retters menu hver aften, samt lækker økologisk morgenbuffet. Oplev hotellets smukke omgivelser, lyse og nyrenoverede værelser, samt dets hjertevarme, indbydende stemning. 

Fra 2449,- per person

Weekendophold

Lad hverdagen fortone sig og inviter en du holder af på et weekendophold, i naturskønne omgivelser. Mærk den naturlige ro og hjertevarme stemning på hotellet, allerede når I tjekker ind. Nyd et velfortjent pusterum og velsmagende mad midt i den smukke natur på vores nyrenoverede, historiske hotel.

Fra 1265,- per person

Luksusophold

Tid til ren forkælelse! Tjek ind og nyd lækre bobler og snacks, imens I lader roen og hotellets skønne stemning synke ind. Om aftenen venter der en 5-retters smagfuld aftenmenu i vores restaurant GRO. Vågn op i vores smukke og nyrenoverede værelser, der alle har udsigt ud over Arnbjergparken. Afslut opholdet med vores økologiske morgenbuffet. 

Fra 1349,- per person

Golfophold

Arnbjerg Pavillonen er perfekt beliggende i naturskønne omgivelser. Elsker du at spille golf, samt at kombinere det med afslapning og gastronomi, så vil vi nyde at byde dig velkommen. 

Vi er så heldige, at vi har en lang række spændende golfbaner i nærområdet, som du med stor fornøjelse kan afprøve. Vi har sammensat to ophold, som, vi håber, vil give dig en god samlet oplevelse.

Fra 1340,- per person

Vinterophold

“Glæd jer til et uforglemmeligt ophold med to overnatninger i et skønt værelse, der byder på en betagende udsigt over Arnbjerg Parken.

På ankomstdagen vil en lækker 2-retters menu stå klar til jer, så I kan begynde jeres ophold på bedst mulige måde.

Næste morgen kan I stå op til en appetitvækkende morgenmad, hvorefter hele dagen er jeres til at udforske og nyde som I ønsker. 

Om aftenen forkæler vi jer med en udsøgt 4-retters menu. Og skulle I have lyst, kan aftenen rundes af med en irsk kaffe eller en kaffe serveret med en Avec. 

Dette tilbud er tilgængeligt alle dage. Book jeres oplevelsesrige ophold nu!”

Glæder 1/12-1/3

Fra  2225,- per person

Forlænget weekendophold

Med et forlænget weekendophold kan du komme helt ned i gear. Lad hotellets venlige og hjertevarme stemning skabe plads til langsommeligheden og nærværet. Sæt jer til bords til to middage i vores restaurant GRO, vågn op i vores smukt renoverede, lyse værelser, med udsigt til Arnbjergparken, og nyd godt af vores økologiske morgenbuffet.

Fra 2045,- per person

Montør / sælgerpakke

Er du på farten og ønsker at overnatte et roligt og hyggeligt sted? Med vores montør- og sælgerpakke får du overnatning i et af vores nyrenoverede, lyse enkeltværelser, med udsigt til Arnbjergparkens smukke natur. Nyd en veltillavet hovedret om aftenen i vores Restaurant GRO og stå op til en lækker økologisk morgenbuffet.

Fra 1425,- per person

Forårssophold 

 

Oplev det ultimative forårsophold på Arnbjerg Pavillonen i Varde. Forkæl dig selv med en unik pakke, der kombinerer afslapning, gastronomi og kultur. Nyd to overnatninger i vores charmerende værelser med udsigt til Arnbjergparken, inklusive adgang til Varde Kommunes museer som Flugt, Tirpitz og Frello Museet. Start dit ophold med bobler og snacks, nyd vores nøje sammensatte 2- og 4-retters menuer, og start hver dag med en lækker morgenmad. Oplev Varde’s smukke natur og kulturelle tilbud, mens vi sørger for en bekymringsfri oplevelse.

Fra 2295,- per person