Valentins dag - Arnbjerg Pavillonen

Valentins dag på Arnbjerg Pavillonen

Fejr Kærligheden denne Valentinsdag på Arnbjerg Pavillonen

Gør Valentinsdag den 14. februar til en aften at huske hos Arnbjerg Pavillonen. Vi har skabt den perfekte ramme for en romantisk fejring: lækker mad, stemningsfuld musik og en atmosfære, der oser af kærlighed.

 

Fra kl. 17:00 byder vi velkommen til en aften, hvor romantikken er i højsædet. Vores kokke har sammensat en særlig Valentinsdag-menu, der garanterer en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Nyd en aften med udsøgte retter, hvor hver bid er en fejring af kærligheden.

 

Vores restaurant vil denne aften være omdannet til et romantisk paradis, med blid musik, der strømmer ud af højttalerne, og en intim atmosfære, der sikrer, at I kan nyde hinandens selskab uforstyrret. Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre, at jeres Valentinsdag bliver så speciel og mindeværdig som muligt.

 

Gå ikke glip af muligheden for at fejre kærligheden i hjertet af Arnbjerg Park. Book jeres bord nu og se frem til en aften fyldt med romantik, udsøgte smagsoplevelser og uforglemmelige øjeblikke.

 

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig Valentinsdag på Arnbjerg Pavillonen!

Menuen indholder

Rødbede rimmet laks med stenbiderrogn, agurk kugler, syrnet fløde, dildolie og glaskål 

Perlehøne roulade med sauce bordelaise, syltede løg, selleri pure lavet på brunet smør, forårsløg, sennepskorn og pom. Fondant 

Blødende chokoladekage med vaniljeis og bær 

2 retter 350,- 

3 retter 400,- 

Mulighed for tilkøb af 1 glas bobler samt vin menu 

300,-/350,-