Openair Brunch - Arnbjerg Pavillonen
29 juli 2023 

Fra 09-12:00 

Open Air Brunch 

Velkommen til Open Air’s brunch med en særlig musikalsk oplevelse!

I år er vi glade for at præsentere dig for vores spændende brunch-event inden starten på musikfestivalen. Vi har inviteret den talentfulde musiker Anders Thorlund til at sætte gang i humøret og skabe den perfekte stemning før festlighederne begynder.

Anders Thorlund er en erfaren og karismatisk musiker med et repertoire, der spænder bredt. Han er kendt for at skabe en unik atmosfære, uanset om han spiller livlige hits eller mere intime akustiske numre. Med sin formidable stemme og musikalske kunnen vil han utvivlsomt få dig i den rette stemning og øge forventningerne til resten af dagen.

Vores brunch-event starter kl. 09 og vil foregå i Polyfonen, hvor du kan nyde en lækker brunchbuffet med et udvalg af friske råvarer og velsmagende retter. Vores kokke har sammensat en menu, der passer til enhver smag, og der vil være et bredt udvalg af både klassiske og innovative brunchretter. Så uanset om du er til søde eller salte sager, vil der være noget for enhver smag.

Efter brunchen er der rig mulighed for at slappe af, snakke med venner og møde andre festivalgæster, inden musikfestivalen officielt begynder kl. 12. 

Vi er sikre på, at brunchen med Anders Thorlund som musikalsk indslag vil være en fantastisk start på dagen og give dig en uforglemmelig oplevelse, før du dykker ned i musikfestivalens magiske atmosfære.

Så sørg for at komme tidligt og vær med til at fejre starten på Open Air-festivalen med stil. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en brunchoplevelse, der vil sætte gang i dit humør og give dig energi til at danse igennem hele dagen!

Du kan booke bord online eller på 7521 1100, samt arnbjerg@arnbjerg.dk

Menuen

Den klassiske Brunchbuffet

– Yoghurt med sirup og ristet mysli

– Røræg og bacon

– Minipølser

– brie, Vesterhavsost og Blå Kornblomst 

– Økologisk skæreost fra Thise mejeri

– Hjemmelavede syltetøj og marmelader

– Traditionelt pålæg

– Charcuteri af lokale specialiteter og syltet grønt

– Leverpostej med stegte svampe og bacon

– Mini croissanter med rejesalat

– Koldrøget laks med æggestand

– Friskbagt brød, rugbrød og croissanter

– Skåret frugt

– Pandekager med syltetøj og hasselnøddecreme

– Wienerbrød

– Kaffe, te og juice

Pris 298,- pr. pers.